Papers - ZUSHI Kazufumi
-
Free amino acid contents of tomato fruit grown under water and salinity stresses Reviewed
Zushi, K., Matsuzoe, N.
Acta Horticulturae 724 91 - 96 2006.11
Language:English Publishing type:Research paper (international conference proceedings)
-
夜温がイチゴ果実の糖,有機酸,アミノ酸,アスコルビン酸,アントシアニンおよびエラグ酸濃度に及ぼす影響 Reviewed
松添直隆, 川信修治, 松本幸子, 木村宏和, 圖師一文
植物環境工学 18 115 - 122 2006.6
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
-
Postharvest changes in sugar, organic acid, glutamic acid and antioxidant contents in tomato fruit grown under salinity stress Reviewed
Zushi, K., Matsuzoe, N.
Environment Control in Biology 44 111 - 117 2006.6
Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
-
Comparison of chemical composition contents of tomato fruit grown under water and salinity stresses Reviewed
17 128 - 136 2005.9
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
-
ミニトマト果実の成分特性に対する水ストレスと果房への遮光の影響 Reviewed
松添直隆, 圖師一文, 中口恵, 筑紫二郎
日本砂丘学会雑誌 45 7 - 12 1998.12
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
-
土壌水分制限が大果系トマトのビタミンC,糖,有機酸,アミノ酸およびカロチン含量に与える影響 Reviewed
圖師一文, 松添直隆
園芸学会雑誌 67 927 - 933 1998.11
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
-
土壌水分制限が赤,桃および黄色型ミニトマトの着色とカロチン形成に与える影響 Reviewed
松添直隆, 圖師一文, 城島十三夫
園芸学会雑誌 67 600 - 606 1998.7
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
-
ミニトマト果実のビタミンC,糖および有機酸含量に及ぼすかん水量の影響 Reviewed
圖師一文, 松添直隆
農業生産技術管理学会誌 5 41 - 47 1998.4
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
-
土壌の低水分管理が大果形および小果形トマト果実の着色とカロチン形成に及ぼす影響 Reviewed
松添直隆, 圖師一文, 城島十三夫
農業生産技術管理学会誌 5 35 - 39 1998.4
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)